Tel.Movil-627241588

info@abogadobulgaro.com

Услуги

Нашата основна мисия е да предоставяме висококачествени правни услуги и консултации съобразени с индивидуалните нужди на клиента.

Ние гарантираме, че нашите клиенти ще бъдат представлявани от испански адвокат с дългогодишна практика пред всички испански съдебни инстанции, държавни, автономни, местни органи, фирми и организации.

Нашите адвокати имат богат опит в медиацията и извънсъдебното решаване на спорове особено в областта на застрахователното право.

Услуги

Нашият многоброен екип може да ви бъде полезен във всички области на правото, а именно:

Най-голямото ни преимущество е възможността за правна помощ в 28 испански провинции чрез мрежа от 45 асоциирани кантори.

Ние сме представени в автономните области, където българската общност е най-многобройна - Мадрид, Валенсия, Кастилия и Леон, Андалусия, Балеарски острови, Каталуния и др.

Екипът на Madridlex Partnes SL осигурява пълно правно съдействие от началато до края на всеки съдебен процес.

Едно от нашите най-големи предимства, което ни отличава от нашите конкуренти, е възможността за комуникация на български език. Това е породено от факта, че нашите клиенти срещат трудности както с общуването на испански език така и с разбирането на сложната юридическа терминология.

Ние нямаме твърди тарифи, защото за нас всеки случай е индивидуален. След като получим изисканата от нас документация, ние ще изготвим персонализирана ценова оферта SIN COMPROMISO!


 

Направете запитване за предлаганите услуги:

изпращане на копие до посочения от потребителя е-мейл адрес.