Tel.Movil-627241588

info@abogadobulgaro.com

Счетоводна къща

Нашата счетоводна къща предлага пълната гама от професионални еднократни и абонаментни счетоводни, данъчни, трудово-правни и осигурителни услуги на физически и юридически лица регистрирани в Испания.

Безспорно едно от най-големите предизвикателства за упражняване на частен бизнес в Испания е често променящата се нормативна база в областта на данъчното и счетоводно законодателство.

Като клиент не е необходимо да имате познания по счетоводство и данъчна политика, защото ние сме насреща!

Счетоводна къща

Една от основните ни цели е максимално да минимизираме разходите за време на нашите клиенти да се занимават със странична счетоводна дейност.

По тази причина ние въведохме модерни ИТ решения при комуникацията с нашите клиенти, а именно-изпращане на документи напр. фактури сканирани по е-майл или чрез клиентски профил като регистриран потребител.

Екипът ни от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит, извършва професионално обслужване, бързо и адекватно решава вашите проблеми и може да ви предложи ценни съвети дори и за най-заплетените казуси.

Използвайки различни методи на данъчно планиране и оптимизиране ние се стремим да намалим максимално вашите данъчни задължения. Ние ще изготвим специален план за счетоводна и финансова отчетност, съобразен със спецификата на вашата дейност. Вие ще получавате непрекъсната управленска информация, базирана на коректни счетоводни практики относно развитието на финансовите резултати на вашата фирма.

Нашите водещи принципи в отношенията с нашите клиенти са висок професионализъм и индивидуален подход към всеки клиент.

Услугите,които ние предлагаме са:

За тези наши клиенти,които желаят да променят седалището на своята фирма или да регистрират нова такава при нас като получат престижен бизнес адрес в Мадрид предлагаме услугата ¨Виртуален Офис¨.


 

Направете запитване за предлаганите услуги:

изпращане на копие до посочения от потребителя е-мейл адрес.