Tel.Movil-627241588

info@abogadobulgaro.com

За нас

Аз и моите съдружници от Grupo ADADE-една от най-бързоразвиващите се компании за юридически услуги на испанския пазар решихме да обединим нашите усилия с цел българите живеещи в Испания да получат най-качествените правни услуги.

И така като плод на нашето съвместно сътрудничество се роди сайтът www.abogadobulgaro.com - първия специализиран сайт за правни услуги,който да бъде полезен на българската общност в Испания.

За нас

Но ние не сме уникални само с това, че сме първият български сайт за правни услуги в Испания,а и с това че предлагаме нашите услуги в 28 испански провинции чрез мрежа от 45 асоциирани адвокатски кантори.

За нашите клиенти работи висококвалифициран екип от над 400 специалисти-адвокати, икономисти, одитори и тн.

Нашата практика предоставя широк спектър от правни услуги на физически и юридически лица във всички области на правото: Трудово, Наказателно, Гражданско, Търговско, Данъчно и др.

Като наш клиент вие ще получите специализирана правна помощ от испански адвокат, който ще ви помогне както с консултации така и с процесуално представителство пред всички съдебни инстанциии и органи на държавната администрация в Испания.

Всички юридически услуги се предоставят от испански адвокати-членове на съответната Адвокатска Колегия-по местоживеене!

Вие можете да се възползвате от нашите услуги не само в Испания, но и в осем страни от Латинска Америка и САЩ (щата Флорида).

Ако имате собствен бизнес, можете да се доверите на нашата Счетоводна къща, която предлага -Asesoria Contable, Asesoria Fiscal, Asesoria Laboral.

На нашите корпоративни клиенти, които желаят да имат престижен бизнес адрес за своята фирма в Мадрид, им предлагаме услугата"Виртуален офис".

Помислили сме и за тези, които търсят финансиране за своите лични нужди или бизнес цели в този труден момент. Като представител на испанския кредитен консултант- JJM Finanzas SL. ние ще ви помогнем да кандидатствате за кредит пред испански кредитни институции.

Ние вярваме в дългосрочните взаимоотношения с нашите клиенти и затова не правим компромис с качеството на нашите услуги!

Димитър Димитров
Основател и Управител на
Madridlex Partners SL


 

Направете запитване за предлаганите услуги:

изпращане на копие до посочения от потребителя е-мейл адрес.